Om boken

Kryddade resor – Sydostasien SONY DSC

En bok att bli inspirerad av!

DET ÄR LÄTT ATT BLI FÖRTJUST i Sydostasien – i de vänliga, leende människorna, i omgivningarna, den underbara maten och inte minst värmen och de vackra stränderna.

I Kryddade resor – Sydostasien får du följa med till Vietnam, Laos, Kambodja, Thailand och Malaysia – fem spännande och mycket varierande länder. Du får följa med bortom de stora turiststråken och uppleva människomöten, platser och kulturer.

På ett inspirerande sätt delar Helén Sahlstrand med sig av reseupplevelser, intres-santa fakta och vackra bilder från sina många resor till Sydostasien. Du får även ett antal recept från hennes resor. Recept som har anpassats efter våra svenska förhållanden och råvaror, men utan att gå miste om de underbara asiatiska smakerna!

Kryddade resor – Sydostasien är ingen massiv tungläst guidebok, utan en bok som in-spirerar och väcker nyfikenhet för länderna – dess befolkning, kultur, natur och deras underbara mat och till att resa på ett mer ”kryddat” sätt. För resa är mycket mer än bara sol och bad. Kryddade resor – Sydostasien är en bok för dig som älskar att resa och en bok att bli inspirerad av.

Se ett smakprov av boken från Smakprov.se 

Recensioner om boken ”Kryddade resor – Sydostasien”

Beställ boken här

Pris 240:-  Priset gäller inkl. moms, frakt tillkommer. Faktura skickas med boken.